Què és?

És un reconeixement a una persona propietària o que treballa en una botiga de Gavà. Volem que els gavanencs i gavanenques votin i escullin qui ha estat per a ells el botiguer o botiguera de l’any.

Guanyarà qui aconsegueixi més vots.

 

Qui pot ser candidat o candidata?

Port ser-ho qualsevol propietari o propietària d’una botiga, així com qualsevol treballador o treballadora d’un establiment de Gavà.

 

Com pots ser-ne candidat o candidata? Vols proposar un candidat o candidata?

Proposa’ns qui és per a tu el botiguer o botiguera de l’any, la persona que ens atén cada dia amb un somriure d’orella a orella, qui ens fa sentir com a casa cada dia quan anem a comprar, qui ens ofereix el millor producte i servei, i qui ens fa guanyar la seva confiança. Perquè volem premiar la persona que ha contribuït a fer créixer el comerç gavanenc, que ha fet que el nostre teixit comercial sigui cada dia més viu, més enriquidor i amb més qualitat.

 

Com ho has de fer?

Envia’ns les dades del teu candidat o candidata. Només cal que ens facis arribar el nom de la persona i el nom i l’adreça de l’establiment on treballa a info@festacomercgava.cat, abans del 8 d’abril.

Quan rebem la candidatura ens posarem en contacte amb el botiguer o botiguera. Un cop acceptades les candidatures, iniciarem el procés de votació.

Per a qualsevol dubte pots posar-te en contacte amb nosaltres a info@festacomercgava.cat o al telèfon 629 409 106 ( de 10 a 14 i de 16 a 18h).

El termini per presentar candidatures s’acabarà el 8 d’abril de 2019,
a les 24 h.
Dies
Hores
Minuts
Segons